GARCIA RIERA SL, col·labora amb l’organització del 2n torneig de bàsquet 3×3 de La PinedaGARCIA RIERA SL, colabora con la organización del 2º torneo de basket 3×3 de La PinedaGARCIA RIERA SL, col·labora amb l’organització del 2n torneig de bàsquet 3×3 de La Pineda

griera pineda

Hi van participar més de 200 jugadors, de 52 equips.

El torneig es va celebrar el dissabte 20 de Juliol, des de les 11h del matí a les 22h de la nit, al passeig de la platja de la Pineda on es van habilitar 6 pistes en les qualsvan participar jugadors de totes les categories, des de benjamí, a partir de 8 anys, fins a categoria sèniors. Els participants provenien de diferents municipis de la província de Tarragona però també de Madrid, Barcelona, Saragossa i Osca.

En aquesta segona edició es van aconseguir els objectius fixats per l’organització: consolidar l’esdeveniment i millorar la qualitat respecte a l’any anterior, tant en les prestacions als participants com en públic assistent.

El 3×3 és una modalitat de bàsquet en creixement que serà una disciplina olímpica en Jocs de Tòquio l’any 2020. Destaca pel seu dinamisme i rapidesa, fent-lo més divertit i àgil tant pels jugadors com pel públic assistent.

El Torneig, organitzat pel Club Bàsquet Vila-seca, va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament De Vila-seca, el Patronat Turisme de Vila-seca, GARCIA RIERA SL, Aquopolis Costa Daurada, Fundació PortAventura, Salut i Treball, i Deluxe Produccions.

Pots accedir a les fotos de l’esdeveniment a: https://www.facebook.com/pg/cb.vilaseca/photos/?ref=page_internal

Más de 200 jugadores de 52 equipos se dieron cita en el 2º Torneo de basket 3×3 de La Pineda el pasado sábado día 20 de Julio.  

El torneo se celebró desde las 11h da las 22h, en el paseo de la playa de La Pineda. Para ello se habilitaron 6 pistas en las que participaron jugadores de todas las categorías, desde los más pequeños (categoría benjamín, a partir de 8 años) hasta los más mayores (categoría seniors). Los participantes fueron principalmente provenientes de diferentes municipios de la provincia de Tarragona pero también de muchas otras partes de España (Madrid, Barcelona, Zaragoza, Huesca). 

En esta segunda edición se lograron conseguir los objetivos fijados por la organización: consolidar el evento y mejorar la calidad respecto al año anterior (mejoras en las prestaciones a los participantes y público asistente).

El 3×3 es una modalidad de basket creciente, que será una disciplina olímpica en Juegos de Tokio en el año 2020 y que destaca por su dinamismo y rapidez, haciendo que esta sea más divertida para los jugadores y público asistente.

El Torneo, organizado por el Club Bàsquet Vila-seca, contó con la colaboración de l’Ajuntament De Vila-Seca, el Patronat Turisme de Vila-seca, Garcia Riera, SL, Aquopolis Costa Daurada, Fundació PortAventura, Salut i Treball, y Deluxe Producciones.

Recent Posts
griera cambra tgn bgrieraerrada aitor