Col·locació de la primera pedra de les noves instal·lacions de la Cooperativa Agrícola de Vila-secaColocación de la primera piedra de las nuevas instalaciones de la Cooperativa Agrícola de Vila-secaLaying of the first stone of the new facilities of the Vila-seca Agricultural Cooperative

garcia-riera-cooperativa-agricola-vila-seca-3

El passat divendres 13 de maig va tenir lloc l’acte protocol·lari de col·locació de la primera pedra del que seran les noves instal·lacions de la Cooperativa Agrícola de Vila-seca que ja està executant GARCIA RIERA i que es preveu que finalitzin a finals d’estiu.

A l’acte hi va estar presents l’alcalde i membres del consistori, soci i directiva de la Cooperativa per oficialitzar l’inici de la nova etapa a la nova ubicació que es localitzarà al polígon industrial Alba.

Les obres del nou edifici al solar de 1.300 metres ja han començat, i tenen previst que finalitzin a finals d’estiu. Un cop finalitzat, la Cooperativa Agrícola comptarà amb unes noves oficines i una nova botiga que automatitzarà la recepció del producte per guanyar eficiència.

 

Font vídeo TAC12

El pasado viernes 13 de mayo tuvo lugar el acto protocolario de colocación de la primera piedra del que serán las nuevas instalaciones de la Cooperativa Agrícola de Vila-seca que ya está ejecutando GARCIA RIERA y que se prevé que finalicen a finales de verano.

Al acto estuvo presentes el alcalde y miembros del consistorio, socio y directiva de la Cooperativa para oficializar el inicio de la nueva etapa a la nueva ubicación que se localizará en el polígono industrial Alba.

Las obras del nuevo edificio al solar de 1.300 metros ya han empezado, y tienen previsto que finalicen a finales de verano. Una vez finalizada, la Cooperativa Agrícola contará con unas nuevas oficinas y una nueva tienda que automatizará la recepción del producto para ganar eficiencia.

 

Vídeo TAC12

Recommended Posts
El projecte del Mas de l’Abeurador