Comencen les obres de la nau industrial de Trust Flexitanks a Constantí.Empiezan las obras de la nave industrial de Trust Flexitanks en Constantí.

GARCIA RIERA SL ha posat en marxa la construcció d’una nau industrial al polígon de Constantí per a TRUST FLEXITANKS, empresa especialitzada en la fabricació de tancs flexibles per a transport de líquids. Es tracta d’un edifici, amb mòduls prefabricats, de 2600 m², amb una zona de fabricació, un àmbit per l’expedició de mercaderies i una zona d’oficines. Aquesta és una promoció de l’empresa Promociones Belcat 2019, de Tarragona.

GARCIA RIERA SL ha poner en marcha la construcción de una nave industrial en el polígono de Constantí para TRUST FLEXITANKS, empresa especializada en la fabricación de tanques flexibles para transporte de líquidos. Se trata de una contrucción, con módulos prefabricados, de 2600 m², con una zona de fabricación, otra para la expedición de mercancías y una zona de oficinas. Esta es una promoción de la empresa Promocionas Belcat 2019, de Tarragona.

Recent Posts