En marxa un nou projecte residencial d’ÁRQURA HOMES a Vilanova i la GeltrúEn marcha un nuevo proyecto residencial de ÁRQURA HOMES en Vilanova i la GeltrúA new ÁRQURA HOMES’s residential project in Vilanova i la Geltrú

aelca-vilanova-2

Avancen a bon ritme les obres de les promocions immobiliàries que GARCIA RIERA està executant per ÁRQURA HOMES. Concretament a Vilanova i la Geltrú hem posat en marxa un edifici de 50 habitatges.

Finalitzades les fases de fonamentació i contenció, encarem l’execució de la resta d’estructura dins la planificació acordada.

GARCIA RIERA participa activament en l’estratègia de la promotora de la SAREB d’avançar en el negoci immobiliari per a donar sortida als actius procedents de la banca, delegant a AELCA la gestió integral dels projectes.

Avanzan a buen ritmo las obras de las promociones inmobiliarias que GARCIA RIERA está ejecutando para ÁRQURA HOMES. Concretamente en Vilanova i la Geltrú hemos puesto en marcha un edificio de 50 viviendas.

Finalizadas las fases de fonamentación y contención, encaramos la ejecución del resto de estructura dentro de la planificación acordada.

GARCIA RIERA participa activamente en la estrategia de la promotora de la SAREB de avanzar en el negocio inmobiliario para dar salida a los activos procedentes de la banca, delegando a AELCA la gestión integral de los proyectos.

banner_parentesi_griera_landscape-191-1
Recommended Posts