Entrega de l’edifici ANCORA SALOU, un nou concepte d’apartament turísticEntrega del edificio ANCORA SALOU, un nuevo concepto de apartamento turísticoDelivery of the ANCORA SALOU BUILDING, a new concept of tourist apartment

grancoraimg_9210

Garcia Riera ha assolit un nou repte amb la finalització en termini de les obres de l’edifici ANCORA SALOU, la reforma integral d’un edifici amb 62 apartaments, d’una i dues habitacions, repartits en sis plantes més àtic.

L’edifici ANCORA, amb les millors vistes de la Costa Daurada, és un nou concepte d’apartaments turístics, dissenyats amb tot tipus de detalls per a poder gaudir d’unes vacances inoblidables.

Una nova execució, amb la credibilitat i qualitat que caracteritza a Garcia Riera SL, que amplia la nostra especialització en obra hotelera, un sector cabdal per l’economia del nostre territori.

Garcia Riera ha logrado un nuevo reto con la finalización en plazo de las obras del edificio ANCORA SALOU, la reforma integral de un edificio con 62 apartamentos, de una y dos habitaciones, repartidos en seis plantas más ático.

El edificio ANCORA, con las mejores vistas de la Costa Dorada, es un nuevo concepto de apartamentos turísticos, diseñados con todo tipo de detalles para poder disfrutar de unas vacaciones inolvidables.

Una nueva ejecución, con la credibilidad y calidad que caracteriza a Garcia Riera SL, que amplía nuestra especialización en obra hotelera, un sector capital por la economía de nuestro territorio.

banner_parentesi_griera_landscape-191-1
Recommended Posts