S’ha finalitzat la rehabilitació de la Casa Melchor Lloveras, l’edifici dels Porxos a la Plaça dels Carros de TarragonaSe ha finalizado la rehabilitación de la Casa Melchor Lloveras, el edificio dels Porxos en la Plaza dels Carros de TarragonaS’ha finalitzat la rehabilitació de la Casa Melchor Lloveras, l’edifici dels Porxos a la Plaça dels Carros de Tarragona

Es tracta d’un edifici residencial d’estil romàntic inscrit com a Bé Cultural d’Interès Local (BCIL) en l’Inventari del Patrimoni Cultural català. Data de l’any 1861 (s.XIX) i va ser construit per l’arquitecte Francesc Llauradó.

Garcia Riera s’ha encarregat de la rehabilitació total de l’edifici per tal de poder reobrir-lo amb un nou ús destinat als apartaments turístics de primer ordre.

Els apartaments estan reformats i se n’ofereixen de tres tipus: estudis o bé apartaments amb una o dues habitacions, wifi disponible les 24 hores del dia, informació turística i recomanacions, venda d’entrades, sala d’estar, bugaderia, planxa i servei de neteja setmanal.

Se trata de un edificio residencial de estilo romántico inscrito como Bé Cultural d’Interès Local (BCIL) en el Inventario del Patrimonio Cultural catalán. Fecha del año 1861 (s.XIX) y fue construido por el arquitecto Francesc Llauradó. 
 
GARCIA RIERA se ha encargado de la rehabilitación total del edificio con el fin de poder reabrirlo con un nuevo uso destinado a los apartamentos turísticos de primer orden. 
 
Los apartamentos están reformados y se ofrecen tres tipos diferentes: estudios, o bien apartamentos con una o dos habitaciones, wifi disponible las 24 horas del día, información turística y recomendaciones, venta de entradas, sala de estar, lavandería, plancha y servicio de limpieza semanal. 
Recent Posts