GARCIA RIERA obre una delegació a la zona de BarcelonaGARCIA RIERA abre una delegación en la zona de BarcelonaGARCIA RIERA opens a delegation in the Barcelona area

img_0858

| GARCIA RIERA, una de les empreses constructores més grans de la província de Tarragona, obre una delegació a la zona de Barcelona.


L’expansió geogràfica de GARCIA RIERA es consolida amb l’obertura d’una delegació a la zona de Barcelona a finals del mes de gener. La nova delegació permetrà a l’empresa disposar d’un lloc de treball operatiu adequat pel nombrós equip desplegat actualment a l’àrea de Barcelona. La delegació està pensada com a oficina tècnica i comercial, preparada per a ser un punt de referència i reunió per als clients i col·laboradors.

La nova delegació permetrà organitzar, de nou, algunes de les àrees que ara es troben en exclusivitat a la seu corporativa de Vila-seca.

La delegació estarà liderada per Jaume Roca Girona, persona de gran bagatge i experiència a GARCIA RIERA, que actuarà com a delegat; acompanyat per Adriana Bayona i Olga Rodríguez com a caps de Grup d’Obres i per Cristina Iturbe com a suport administratiu.

L’equip tècnic estarà format per Albert Nogué, Anna Solà, Carles Ruiz, Damián Prefacio, Félix Mesa Julbe, Francisco Martínez, Martín Díaz, Pedro Pérez, Robert Muñoz, Rosa Mari Vaca, Verónica Domínguez, Vicky Herrera, Xavier Clivillé, i Ramon Burguera.

L’equip d’obra estarà compost per: Joan Arnal, Joaquín Cobos, Juanjo Garcia, Enric Rodríguez, Luis Figueiras i Suren Avestisyan.

“Tots formen un equipàs compromès i molt professional que ens permetrà afrontar amb garanties aquest 2023 ple de reptes per a la companyia”.

| GARCIA RIERA, una de las mayores empresas constructoras de la provincia de Tarragona, abre una delegación en la zona de Barcelona.


La expansión geográfica de GARCIA RIERA se consolida con la apertura de una delegación a la zona de Barcelona a finales de mes de enero. La nueva delegación permitirá a la empresa disponer de un puesto de trabajo operativo adecuado por el numeroso equipo desplegado actualmente al área de Barcelona. La delegación está pensada como oficina técnica y comercial, preparada para ser un punto de referencia y reunión para  clientes y colaboradores.

La nueva delegación permitirá organizar, de nuevo, algunas de las áreas que ahora se encuentran en exclusividad en la sede corporativa de Vila-seca.

La delegación estará liderada por Jaume Roca Girona, persona de gran bagaje y experiencia en GARCIA RIERA, que actuará como delegado; acompañado por Adriana Bayona y Olga Rodríguez como jefes de Grupo de Obras y por Cristina Iturbe como apoyo administrativo.

El equipo técnico estará formado por Albert Nogué, Anna Solà, Carles Ruiz, Damián Prefacio, Félix Mesa Julbe, Francisco Martínez, Martín Díaz, Pedro Pérez, Robert Muñoz, Rosa Mari Vaca, Verónica Domínguez, Vicky Herrera, Xavier Clivillé, y Ramon Burguera.

El equipo de obras estará compuesto por: Joan Arnal, Joaquín Cobos, Juanjo Garcia, Enric Rodríguez, Luis Figueiras y Flotan Avestisyan.

“Todos formamos un equipazo comprometido y muy profesional que nos permitirá afrontar con garantías este 2023 lleno de retos para la compañía”.

banner_parentesi_griera_landscape-191-1
Recommended Posts