S’han inaugurat les noves instal·lacions del Col·legi Claret de Valls construïdes per GARCIA RIERA

claret

El nou edifici dedicat a l’educació infantil del Col·legi Claret de Valls es caracteritza pels seus espais, la seva modernitat, la seva funcionalitat i la seva bellesa. S’hi han prioritzat classes àmplies en les quals la llum natural pren protagonisme i millora l’aprenentatge dels alumnes, els quals han estat al centre del disseny en tot moment.
Altres aspectes destacats del nou edifici és l’acústica de les classes, l’ampli espai comú que aglutina tot l’edifici, la climatització, i el nou pati amb gespa artificial de la zona de la Llar d’Infants.
Finalment, s’ha aconseguit que el nou espai de 500 metres quadrats s’hi puguin aprofitar millor les aules i transformar-les en zones enriquidores pels seus alumnes.
Recent Posts