Garcia Riera col·labora amb la cursa Montseny – Costa Brava 2019

La MCB és una marxa i pedalada de resistència no competitiva i solidària, en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu i el seu projecte #ParaLosValientes que té com a objectiu la creació del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre oncològic infantil més gran d’Europa. La MCB ens transporta des de Sant Marçal fins a Blanes, unint el Parc Natural del Montseny i la Costa Brava.

Quan la Sílvia Nadal ens va proposar participar en una marxa per ajudar a la creació d’una unitat de tractament de càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu no ens ho vàrem pensar ni un minut.

El repte no era fàcil: havíem de formar un equip d’entre 4 i 8 membres, recaptar almenys mil euros per a poder realitzar l’inscripció i preparar-nos per a realitzar 74 km de Sant Marçal del Montseny a Blanes, en menys de 20 hores.

Vàrem començar a moure cel i terra, anant d’aquí cap allà, trucades, correus, whatsapps… Poc a poc tot va anar prenent forma: ja teníem un equip, denominat “km per un petit somriure”, les camisetes i també havíem aconseguit els diners.

Últims moments abans d'iniciar la marxa.
Últims moments abans d'iniciar la marxa.
Equip al complet al punt d’arribada.
Equip al complet al punt d’arribada.

Finalment, analitzant el recorregut i els seus diversos trams, vàrem veure clar que, a més a més, necessitàvem un equip de suport. Eren un total de 74 km, amb onze punts d’avituallament i sempre amb un mínim de quatre membres de l’equip en carrera.

L’Albert va ser la nostra salvació. Gràcies a ell i a la furgoneta de nou places de l’empresa constructora Garcia Riera S.L. Tot va anar com la seda. Teníem el millor equip de suport que mai haguéssim somiat.

No va ser fàcil: les altes temperatures, un sol implacable, la duresa d’alguns trams, el cansament acumulat a les cames… clarament sense l’Albert i la furgoneta de Garcia Riera S.L. no ho hauríem aconseguit. Finalment completàrem el recorregut en un total de dotze hores.

Moltes gràcies de tot cor.

griera noticies claret vallsgriera noticies sopar solidari pa