GARCIA RIERA participa en el projecte PortAventura Dreams, el village pioner de la Fundació PortAventura per a infants i joves amb malalties greus

  • L’empresa és l’adjudicatària del projecte i direcció d’enginyeria del nou complex i està executant també part de les obres de construcció
  • El village serà el centre d’una iniciativa social innovadora que fa de l’oci i l’entreteniment part de la teràpia de recuperació dels nens

Salou i Vila-seca, 22 de juliol de 2019. GARCIA RIERA participa en el projecte de construcció de PortAventura Dreams, la iniciativa pionera de la Fundació PortAventura adreçat a nens i joves que pateixen malalties greus. El complex, amb una superfície de prop de 9.000 m2, està situat dins del mateix resort PortAventura World i rebrà anualment un total de 200 famílies, en una iniciativa social que vol afavorir, a través dels valors terapèutics de l’oci i l’entreteniment, la recuperació de nens i joves en risc d’exclusió.

El nou village, que es preveu inaugurar la tardor d’enguany amb l’impuls de la Fundació PortAventura, comptarà amb 6 habitatges unifamiliars de 130 m2, completament adaptats a les necessitats dels infants i les seves famílies. GARCIA RIERA és l’empresa adjudicatària del projecte i direcció d’obra d’enginyeria del nou village i està executant també part dels treballs de construcció del complex.

Projecte innovador a Europa

PortAventura Dreams és una iniciativa social pionera a Europa que, amb una inversió de 4 milions d’euros, vol afavorir, a través de l’oci i l’entreteniment, la recuperació de nens i joves en risc d’exclusió per motius de salut, discapacitat o econòmics. Així, el projecte està dissenyat com un espai lúdic i d’interacció que posa en valor l’oci com a teràpia de recuperació dels infants des d’un punt de vista psicològic i a la vegada contribueix a crear nous espais i activitats familiars. Així, les famílies podran gaudir de vacances junts, en una estada de 6 dies totalment gratuïta en un dels habitatges que s’estan construint al futur village, accedir als tres parcs de PortAventura World i participar en activitats específiques dinamitzades per voluntaris de la Fundació.

El projecte compta amb el suport de partners de primer nivell i una xarxa de col·laboradors que inclou empreses privades, fundacions i principalment hospitals materns infantils de referència a l’Estat espanyol com l’Hospital Niño Jesús de Madrid, el Sant Joan de Déu i la Vall d’Hebron de Barcelona que, juntament amb Creu Roja, participen directament en el projecte. Entre els partners hi ha els donants de la Fundació: El Corte Inglés, Fundació Barça, Fundació Cruyff, Fundació “la Caixa”, Fundació Probitas, LG, Mango i Mediapro.

GARCIA RIERA és un dels principals grups de construcció del sud de Catalunya integrat per un equip humà experimentat que aporta solucions integrals amb els màxims estàndards de qualitat en tots els seus projectes i serveis. Amb 60 anys d’experiència i en continuat procés d’expansió, els seus àmbits d’actuació s’estenen a sectors estratègics com la indústria, energia o turisme, així com l’execució de projectes residencials, obra civil, equipaments o rehabilitació i recuperació d’edificis històrics i patrimonials. GARCIA RIERA és també referent de serveis “in plant” de manteniment, modernització de processos i posada a punt d’instal·lacions i complexos industrials, turístics, d’oci i d’equipaments. El Sistema Integrat de Gestió (SIG) de GARCIA RIERA situa la qualitat, el medi Ambient i la prevenció de riscos laborals com els tres compromisos fonamentals de l’empresa per millorar continuadament i augmentar el grau de satisfacció dels clients i l’eficàcia en el desenvolupament dels projectes.

Els compromisos GARCIA RIERA

Recent Posts
griera noticies sopar solidari pagriera cambra tgn b