Sandro Portune, patrocinat per GARCIA RIERA, és el participant més jove del Mundial sènior de la classe olímpica IQFoil Sandro Portune, patrocinado por GARCIA RIERA, es el participante más joven del Mundial senior de la clase olímpica IQFoil Sandro Portune, sponsored by GARCIA RIERA, is the youngest participant in the senior World Cup of the IQFoil Olympic class

sandroportunenoticia

El secret a l’esport i també a l’empresa és treballar de valent i la clau és la passió. Dos aspectes que conflueixen en la figura del nostre jove patrocinat, Sandro Portune, que amb només 16 anys es converteix en el participant més jove del Mundial sènior de la classe olímpica IQFoil que es disputa aquesta setmana a Lanzarote.

Compartim valors, compartim passions! Ànims Sandro!

El secreto en el deporte y también en la empresa es trabajar duro y la clave es la pasión. Dos aspectos que confluyen en la figura de nuestro joven patrocinado, Sandro Portune, que a sus solo 16 años se convierte en el participante más joven del Mundial senior de la clase olímpica IQFoil que se disputa esta semana en Lanzarote.

¡Compartimos valores, compartimos pasiones! ¡Ánimo Sandro!

banner_parentesi_griera_landscape-191-1
Recommended Posts