Treballadors de Garcia Riera realitzen un curs de formació AEQTTrabajadores de Garcia Riera realizan un curso de formación AEQTWorkers from Garcia Riera completed an AEQT training course

formacio-aeqt-garcia-riera-9

De forma periòdica, els treballadors de Garcia Riera realitzen cursos de formació per garantir la seguretat a la feina. En aquest cas, part de l’equip va cursar una formació a l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), que consistia en un curs pràctic d’extintors i equips autònoms de respiració.

Garcia Riera estem compromesos amb la prevenció, la qualitat i el medi ambient. Per això, la seguretat a la feina és primordial, i mantenir l’homologació per riscos professionals en treballs de manteniment, segons la norma AEQT / AEST, vigent a l’Associació Empresarial Química de Tarragona.

De forma periódica, los trabajadores de Garcia Riera realizan cursos de formación para garantizar la seguridad en el trabajo. En este caso, parte del equipo cursó una formación a la Asociación Empresarial Química de Tarragona (AEQT), que consistía en un curso práctico de extintores y equipos autónomos de respiración.

Garcia Riera estamos comprometidos con la prevención, la calidad y el medio ambiente. Por eso, la seguridad al trabajo es primordial, y mantener la homologación por riesgos profesionales en trabajos de mantenimiento, según la norma AEQT / AEST, vigente a la Asociación Empresarial Química de Tarragona.

Recommended Posts