Continuem ampliant la flota de vehicles sostenibles, amb 6 nous vehicles híbrids elèctricsContinuamos ampliando la flota de vehículos sostenibles, con 6 nuevos vehículos híbridos eléctricosWe continue to expand the fleet of sustainable vehicles, with 6 new hybrid vehicles

flota-hibrids-corola-garcia-riera

La nova flota de vehicles elèctrics s’emmarca en el pla estratègic de sostenibilitat i millora mediambiental de GARCIA RIERA.

GARCIA RIERA continua apostant per la sostenibilitat i amplia la seva flota de vehicles híbrids i elèctrics, amb la incorporació de 6 nous vehicles híbrids.

AUTOFORUM, S.A., concessionari oficial Toyota ha lliurat 6 cotxes híbrids a GARCIA RIERA, amb l’objectiu de contribuir a complir el compromís d’accelerar la descarbonització del nostre negoci a través de la reducció d’emissions de gasos amb efecte hivernacle.

Es tracta de 6 unitats del model Toyota Corolla híbrid en la variant de carrosseria de cinc portes i amb l’acabat Active Tech que passaran a formar part de la
nostra flota i són garantia d’eficiència, baix consum i sostenibilitat mediambiental. Aquests vehicles són autor-recarregables i, per tant, no necessiten endolls per carregar la seva bateria elèctrica. Aquest model només emet 102 grams de CO₂ per quilòmetre recorregut, un dels més baixos del mercat.

GARCIA RIERA té previst continuar ampliant la seva flota de vehicles híbrids amb 6 nou Toyota Yaris.

 

La nueva flota de vehículos eléctricos se enmarca en el plan estratégico de sostenibilidad y mejora medioambiental de GARCIA RIERA.

GARCIA RIERA continúa apostando por la sostenibilidad y amplía su flota de vehículos híbridos eléctricos, con la incorporación de 6 nuevos vehículos híbridos.

AUTOFORUM, S.A., concesionario oficial Toyota ha entregado 6 coches híbridos a GARCIA RIERA, con el objetivo de contribuir a cumplir el compromiso de acelerar la descarbonización de nuestro negocio a través de la reducción de emisiones de gases con efecto invernadero.

Se trata de 6 unidades del modelo Toyota Corolla híbrido en la variante de carrocería de cinco puertas y con el acabado Activo Tech que pasarán a formar parte de nuestra flota y son garantía de eficiencia, bajo consumo y sostenibilidad medioambiental. Estos vehículos son autor-recargables y, por lo tanto, no necesitan enchufes para cargar su batería eléctrica. Este modelo solo emite 102 gramos de CO₂ por kilómetro recorrido, uno de los más bajos del mercado.

GARCIA RIERA tiene previsto continuar ampliando su flota de vehículos híbridos con 6 nuevo Toyota Yaris.

banner_parentesi_griera_landscape-191-1
Recommended Posts
pavello municipal esports la pineda vila seca garcia riera