El Castell de Vila-seca es convertirà en un espai d’art contemporaniEl Castillo de Vila-seca se convertirá en un espacio de arte contemporáneoThe Vila-seca Castle will become a space of contemporary art

El Castell de Vila-seca, edifici remodelat fa un any per Garcia Riera SL, es convertirà, gràcies a un conveni entre l’Ajuntament de Vila-seca i la Fundació Vila Casas, en una galeria d’art contemporani de referència a Catalunya. És un orgull haver participat en un projecte de rehabilitació tan emblemàtic.

Llegeix la notícia del Diari de Tarragona aquí.
El castillo de Vila-seca, edificio remodelado hace un año por Garcia Riera SL, se convertirá, gracias a un convenio entre el Ayuntamiento de Vila-seca y la Fundación Vila Casas, en una galería de arte contemporáneo de referencia en Cataluña. Es un orgullo haber participado en un proyecto de rehabilitación tan emblemático.
Lee la noticia en el Diari de Tarragona aqui.
The Castle of Vila-seca, a building remodeled a year ago by Garcia Riera SL, will be converted, thanks to an agreement between the Vila-seca City Council and the Vila Casas Foundation, in a contemporary art gallery of reference in Catalonia. It was an honor to participate in an emblematic rehabilitation project.
Read the whole article in Diari de Tarragona here.
Recent Posts
Nou espai per educació infantil al Col·legi Claret de Valls.