El Castell de Vila-seca reobre amb Antoni Tàpies

Després de 3 mesos de la seva inauguració, el Castell de Vila-seca, reobre les portes aquest 8 de juny amb l’exposició d’Antoni Tàpies. Amb aquesta reobertura es permetrà veure les obres de remodelació del Castell feta per Garcia Riera ara fa un any.

Degut a la pandèmia del COVID-19, la inauguració del Castell va haver de tancar les portes. Ara però, reobre amb l’exposició de “La resistència del signe” per Antoni Tàpies.

L’exposició d’Antoni Tàpies s’inclou dins del programa Itiner’Art de la Fundació Vila Casas. Aquesta primera mostra al Castell de Vila-seca aplega un conjunt extraordinari de 61 gravats de gran format que compten amb la distinció “bon à tirer”, és a dir, són les obres que l’artista usa com a model per estampar. Aquesta col·lecció de gravats, executats al taller de Joan Roma entre els anys 1989 i 1993, és una obra de maduresa de l’artista, quan ja havia definit el seu llenguatge i codificat els signes, símbols i marques que el fan identificable.

L’exposició està prevista fins el 30 de gener de 2021, prorrogada degut al tancament d’aquests 3 mesos. Els horaris de visites al Castell són de dilluns a divendres de 17h a 21h i els caps de setmana i festius de 10h a 14h i de 17h a 21h. L’entrada és gratuïta fins el 30 de desembre i recorda que cal reservar la teva visita trucant al 977 37 63 00 de 17 a 21 hores.

Per altra banda cal respectar les mesures de seguretat portant mascareta, grups limitats, respectar la distància de seguretat, no hi haurà servei de guarda-roba.

 

 

Recommended Posts
portaventura obre portes 8 juliol