PortAventura World reobrirà el pròxim 8 de juliolPortAventura World reabrirá el próximo 8 de julio

Després de més de 3 mesos de retard per la Covid-19, PortAventura i Ferrari Land reobriran les portes el pròxim 8 de juliol, amb totes les mesures de seguretat i l’ús de mascareta serà obligatori. Costa Caribe, per la seva banda, encara no té data de reobertura.

La 25a temporada de PortAventura World Resort comença amb retard i amb certes particularitats respecte a les seves anteriors temporades.

Per tat de complir amb totes les mesures de seguretat i fer de PortAventura un entorn segur per tothom, l’aforament es reduirà en un 30% de la seva capacitat, s’activarà un sistema de venda anticipada d’entrada i altres mesures per evitar aglomeracions. En la seva entrada es controlarà la temperatura dels assistents, l’ús de la mascareta serà obligatori. Podeu trobar totes les seves mesures de seguretat a la seva web.

Per altra banda, també obriran portes 4 dels seus hotels (PortAventuraGold RiverMansión de Lucy i Colorado Creek) i Ferrari Land. Costa Caribe encara haurà d’esperar. Els horaris d’obertura dels parcs són de les 10 del matí a les 10 de la nit per PortAventura, i d’11 del matí a 4 de la tarda per Ferrari Land. Els espectacles del parc es mantindran tancats fins al setembre.

Amb tot, PortAventura World vol posicionar-se com una de les opcions turístiques idònies per al turisme nacional i de proximitat, tot i que no renuncia a seguir sent una destinació de referència per famílies estrangeres d’Europa.

Después de más de 3 meses de retraso por la Covid-19, PortAventura y Ferrari Land reabrirán las puertas el próximo 8 de julio, con todas las medidas de seguridad y el uso de mascarilla será obligatorio. Costa Caribe, por su parte, todavía no tiene fecha de reapertura.

La 25.ª temporada de PortAventura World Resort empieza con retraso y con ciertas particularidades respecto a sus anteriores temporadas.

Por tat de cumplir con todas las medidas de seguridad y hacer de PortAventura un entorno seguro por todo el mundo, el aforo se reducirá en un 30% de su capacidad, se activará un sistema de venta anticipada de entrada y otras medidas para evitar aglomeraciones. En su entrada se controlará la temperatura de los asistentes, el uso de la mascarilla será obligatorio. Podéis encontrar todas sus medidas de seguridad en su web.

Por otro lado, también abrirán puertas 4 de sus hoteles (PortAventura, Gold River, Mansión de Lucy y Colorado Creek) y Ferrari Land. Costa Caribe todavía tendrá que esperar. Los horarios de apertura de los parques son de las 10 de la mañana a las 10 de la noche por PortAventura, y de 11 de la mañana a 4 de la tarde por Ferrari Land. Los espectáculos del parque se mantendrán cerrados hasta septiembre.

Con todo, PortAventura World quiere posicionarse cómo una de las opciones turísticas idóneas para el turismo nacional y de proximidad, a pesar de que no renuncia a seguir siendo un destino de referencia por familias extranjeras de Europa.

 

 

 

portaventura obre portes 8 juliol

Recommended Posts
rehabilitació façana vila-seca