Els fundadors de GARCIA RIERA visiten la delegació de BarcelonaLos fundadores de GARCIA RIERA visitan la delegación de BarcelonaThe founders of GARCIA RIERA visit the Barcelona delegation

img_2675_web

Els germans Josep i Xavier Garcia Riera, fundadors de GARCIA RIERA, encara en actiu, han visitat les obres de la delegació de l’empresa a Barcelona per a conèixer, de primera mà, la seva evolució i per a esperonar a tot l’equip i encoratjar-nos a seguir amb la brillant tasca que s’està duent a terme.

Els orígens de GARCIA RIERA els hem de situar a mitjans dels anys seixanta a Vila-seca (Tarragona), fruit de la iniciativa dels germans Josep i Xavier Garcia Riera. Des d’aleshores, l’empresa ha experimentat una expansió constant que, juntament amb l’increment del volum de negoci, de l’equip humà i dels mitjans propis, s’ha convertit en una important empresa constructora a Catalunya.

Los hermanos Josep y Xavier Garcia Riera, fundadores de GARCIA RIERA, todavía en activo, han visitado las obras de la delegación de la empresa en Barcelona para conocer, de primera mano, su evolución y para alentar a todo el equipo a seguir con la brillante tarea que se está llevando a cabo.

Los orígenes de GARCIA RIERA los tenemos que situar a mediados de los años sesenta en Vila-seca (Tarragona), fruto de la iniciativa de los hermanos Josep y Xavier Garcia Riera. Desde entonces, la empresa ha experimentado una expansión constante que, junto con el incremento del volumen de negocio, del equipo humano y de los medios propios, se ha convertido en una importante empresa constructora en Cataluña.

img_2648_web
banner_parentesi_griera_landscape-191-1
Recommended Posts