Ens movem per la leucèmiaNos movemos por la leucemiaWe move for leukemia

gr1

Ahir, una bona part de l’equip de GARCIA RIERA va participar de manera activa en una emocionant jornada esportiva a La Pineda: la Cursa Benèfica Turística Costa Daurada en benefici de la Fundació Josep Carreras per a la recerca en la leucèmia.

 

Mou-te per la leucèmia és l’eslògan d’aquesta activitat. La Fundació Josep Carreras és una entitat reconeguda que treballa incansablement per a la lluita contra aquesta malaltia i per millorar la qualitat de vida dels pacients que en pateixen.

 

És per GARCIA RIERA un motiu de gran satisfacció comprovar que moltes de les persones del nostre equip, estan compromesos i compromeses amb la col·laboració en causes importants com la recerca mèdica.

 

Continuem ferms amb els nostres valors i fomentem l’esport i la vida saludable entre els nostres treballadors, a l’hora de ser solidaris amb la investigació de la leucèmia que duu a terme la Fundació Josep Carreras.

Ayer, una buena parte del equipo de GARCIA RIERA participó de manera activa en una emocionante jornada deportiva en La Pineda: la Cursa Benèfica Turística Costa Daurada en beneficio de la Fundació Josep Carreras para la investigación en la leucemia.

 

Mou-te per la leucèmia (muévete por la leucemia) es el eslogan de esta actividad. La Fundació Josep Carreras es una entidad reconocida que trabaja incansablemente para la lucha contra esta enfermedad y para mejorar la calidad de vida de los pacientes que sufren.

 

Para GARCIA RIERA es un motivo de gran satisfacción comprobar que muchas de las personas de nuestro equipo, están comprometidos y comprometidas en causas importantes como la investigación médica.

 

Continuamos firmes con nuestros valores y fomentamos el deporte y la vida saludable entre nuestros trabajadores, siendo solidarios con la investigación de la leucemia que lleva a cabo la Fundación Josep Carreras.
banner_parentesi_griera_landscape-191-1
Recommended Posts