Enllestides les obres d’ampliació del CAP de FalsetFinalizadas las obras de ampliación del CAP de FalsetThe expansion works of the Falset’s CAP have been completed

img_1378

Ahir a la tarda, el nostre director general Xavier Garcia i el Cap de Grup Manel Boira juntament amb la Direcció Facultativa al complet, vàrem acompanyar al conseller de Salut de la Generalitat, Hble. Sr. Manel Balcells, i d’altres autoritats en la seva visita oficial al nou servei de rehabilitació integrat en el CAP de Falset.

Es tracta d’un fantàstic edifici d’una gran simplicitat volumètrica i compositiva, desenvolupat bàsicament en planta baixa, de la qual sobresurt un cos més alçat, corresponent a la sala de rehabilitació, per proporcionar llum zenital difosa i protecció visual dels seus usuaris.

Un nou equipament sanitari que s’incorpora al nostre cartipàs i que ens atorga una important especialització en aquest àmbit.

Enhorabona a tot l’equip de Garcia Riera i a la resta de tècnics que han intervingut en l’execució per l’excel·lent resultat.

Ayer por la tarde, nuestro Director General Xavier Garcia y el Jefe de Grupo Manel Boira junto con la Dirección Facultativa al completo, acompañamos al Conseller de Salut de la Generalitat, Hble Sr. Manel Balcells, y otras autoridades en su visita oficial al nuevo servicio de rehabilitación integrado en el CAP de Falset.

Se trata de un fantástico edificio de una gran simplicidad volumétrica y compositiva, desarrollado básicamente en planta baja, de la que sobresale un cuerpo a mayor altura, correspondiente a la sala de rehabilitación, para proporcionar luz cenital difundida y protección visual de sus usuarios.

Un nuevo equipamiento sanitario que se incorpora a nuestro currículum y que nos otorga una importante especialización en este ámbito.

Enhorabuena a todo el equipo de Garcia Riera y al resto de técnicos que han intervenido en la ejecución por el excelente resultado.

banner_parentesi_griera_landscape-191-1
Recommended Posts