Vila-seca estrena un nou equipament de la mà de GARCIA RIERAVila-seca estrena un nuevo equipamiento de la mano de GARCIA RIERAVila-seca opens a new facility by GARCIA RIERA

photo-2023-02-25-18-19-45

El passat 24 de febrer, el conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Carles Campuzano, va presidir l’acte inaugural de la nova seu de l’Àrea de Drets Socials i Participació Ciutadana de Vila-seca.

Aquest nou espai, de més de 400 m², acull ara tots els serveis d’atenció a la ciutadania que fins ara estaven ubicats en diferents dependències i equipaments municipals.

L’actuació ha consistit en l’adequació integral d’un local, que se situa únicament en planta baixa. El local disposa de tres façanes i permet l’accés per dos carrers, un fet que permet distribuir l’espai en tres zones: atenció al públic, atenció semi restringida i zones internes de treball. Amb aquesta distribució, el nou equipament permet segregar l’afluència de públic externa del personal intern, a la vegada que garanteix la protecció de la privacitat.

El pasado 24 de febrero, el consejero de Derechos Sociales de la Generalitat de Cataluña, Carles Campuzano, presidió el acto inaugural de la nueva sede del Área de Derechos Sociales y Participación Ciudadana de Vila-seca.

Este nuevo espacio, de más de 400 m², acoge ahora todos los servicios de atención a la ciudadanía que hasta ahora estaban ubicados en diferentes dependencias y equipaciones municipales.

La actuación ha consistido en la adecuación integral de un local, que se sitúa únicamente en planta baja. El local dispone de tres fachadas y permite el acceso por dos calles, un hecho que permite distribuir el espacio en tres zonas: atención al público, atención semi restringida y zonas internas de trabajo. Con esta distribución, el nuevo equipamiento permite segregar la afluencia de público externa del personal interno, a la vez que garantiza la protección de la privacidad.

Recommended Posts