Finalitza el projecte d’ampliació de l’Institut Escola Vall Sant Quintí de MedionaFinaliza el proyecto de ampliación del Instituto Escuela Vall Sant Quintí de Mediona

Garcia Riera projecte ampliacio escola sant quinti mediona

Finalitzen amb èxit les obres del projecte d’ampliació de l’Institut Escola Vall Sant Quintí de Mediona.

L’espai del projecte consta d’un edifici amb una superfície construïda de 1.145 m² i 655 m² d’espais exteriors amb zones cobertes i descobertes enjardinades.

El projecte consistia a incorporar noves àrees de treball i espais lúdics per als alumnes. S’hi han afegit, a l’equipament actual; tres aules, biblioteca, laboratori, aula de tecnologia i espai multicultural, i patis exteriors, amb cambres higièniques totalment equipades i adaptades per persones amb discapacitats.

La façana de l’edifici, amb un disseny singular, està construïda amb panells GRC.

Finalment, l’equipament incorpora plaques fotovoltaiques per a autoconsum, afavorint així els aspectes de sostenibilitat de l’edifici.

Amb tot, el projecte d’ampliació de l’Institut Escola Vall Sant Quintí de Mediona, forma part del conjunt de projectes “Construïm Sostenibilitat“.

Finalizan con éxito las obras del proyecto de ampliación del Instituto Escuela Vall Sant Quintí de Mediona.

El espacio del proyecto consta de un edificio con una superficie construida de 1.145 m² y 655 m² de espacios exteriores con zonas cubiertas y descubrimientos ajardinados.

El proyecto consistía a incorporar nuevas áreas de trabajo y espacios lúdicos para los alumnos. Se han añadido, a la equipación actual; tres aulas, biblioteca, laboratorio, aula de tecnología y espacio multicultural, y patios exteriores, con cámaras higiénicas totalmente equipadas y adaptadas por personas con discapacidades.

La fachada del edificio, con un diseño singular, está construida con paneles GRC.

Finalmente, la equipación incorpora placas fotovoltaicas para autoconsumo, favoreciendo así los aspectos de sostenibilidad del edificio.

Con todo, el proyecto de ampliación del Instituto Escuela Vall Sant Quintí de Mediona, forma parte del conjunto de proyectos “Construimos Sostenibilidad“.

Vídeo del projecte d'ampliació de l'Institut Escola de la Vall de Sant Quintí de Mediona

Recommended Posts
pavello municipal la pineda vila-seca - garcia riera