Les obres d’ampliació del pavelló municipal d’esports de La Pineda (Vila-seca) s’adjudica a Garcia Riera Las obras de ampliación del pabellón municipal de deportes de La Pineda (Vila-seca) se adjudica a Garcia Riera

pavello municipal la pineda vila-seca - garcia riera

El passat mes de gener, l’Ajuntament de Vila-seca, va adjudicar a Garcia Riera les obres de reforma i ampliació del pavelló municipal d’esports de La Pineda.

El projecte consisteix amb la creació de dos nous espais; un nou nucli de vestidors adossats a la façana sud-oest, i d’un nou magatzem de pista i una sala polivalent.

En total, la intervenció implica un espai de 300 m2, tenint en compte les zones reformades i de nova creació.

L’objectiu final del projecte busca disposar d’un pavelló d’esports ampliat, amb més capacitat de vestidors, per donar un servei òptim al Club Bàsquet Vila-seca, el qual fa uns mesos que s’hi ha traslladat per practicar les seves activitats esportives. Per aquest motiu, l’execució de les obres s’han plantejat per fases, per tal de no interrompre l’activitat esportiva dels diferents equips del Club. Està previst que el termini d’actuació sigui de sis mesos.

L’import del contracte és de 0,55 milions d’euros, impostos inclosos.

 

Foto: LaPinedaPlatja

El pasado mas de enero, el Ayuntamiento de Vila-seca, adjudicó a Garcia Riera las obras de reforma y ampliación del pabellón municipal de deportes de La Pineda.

El proyecto consiste con la creación de dos nuevos espacios; un nuevo núcleo de vestuarios adosados a la fachada suroeste, y de un nuevo almacén de pista y una sala polivalente.

En total, la intervención implica un espacio de 300 m², teniendo en cuenta las zonas reformadas y de nueva creación.

El objetivo final del proyecto busca disponer de un pabellón de deportes ampliado, con más capacidad de vestuarios, para dar un servicio óptimo al Club Bàsquet Vila-seca, el cual hace unos meses que se ha trasladado para practicar sus actividades deportivas. Por este motivo, la ejecución de las obras se han planteado por fases, para no interrumpir la actividad deportiva de los diferentes equipos del Club. Está previsto que el plazo de actuación sea de seis meses.

El importe del contrato es de 0,55 millones de euros, impuestos incluidos.

 

Foto: LaPinedaPlatja

ampliació Pavello Pineda Garcia Riera
Recommended Posts
garcia riera construim sostenibilitat aprofitament de l'aiguaGarcia Riera projecte ampliacio escola sant quinti mediona