Finalitzen les obres d’ampliació i millora del CAP Roquetes a Sant Pere de RibesFinalizan las obras de ampliación y mejora del CAP Roquetes en Sant Pere de RibesThe expansion and improvement works of CAP Roquetes in Sant Pere de Ribes are completed

dsc1093-pano-cap-roquetes-gr_1900x902

Han finalitzat les obres d’ampliació i millora de les instal·lacions del CAP Roquetes a Sant Pere de Ribes, que Infraestructures, SAU va adjudicar a GARCIA RIERA. El centre pràcticament ha doblat la seva superfície, fins als 1.646 m², per donar resposta al creixement demogràfic del municipi i a la demanda de millora dels serveis que ofereixen.

L’execució per fases, per evitar l’aturada de l’activitat assistencial, ha suposat tot un repte que s’ha aconseguit gràcies a l’actuació coordinada de tots els agents que hi han intervingut… gran treball en equip!

 

Projecte i Direcció d’Obra: Perez-Piñana Arquitectes, SCP

DEO: Valeri Consultors, SLP

CSS: Assistència de coordinació de seguretat, SL

Han finalizado las obras de ampliación y mejora de las instalaciones del CAP Roquetes en Sant Pere de Ribes, que Infraestructuras, SAU adjudicó a GARCIA RIERA. El centro prácticamente ha doblado su superficie, hasta los 1.646 m², para dar respuesta al crecimiento demográfico del municipio y a la demanda de mejora de los servicios que ofrecen.

La ejecución por fases, para evitar la parada de la actividad asistencial, ha supuesto todo un reto que se ha conseguido gracias a la actuación coordinada de todos los agentes que han intervenido… gran trabajo en equipo!

 

Proyecto y Dirección de Obra: Perez-Piñana Arquitectos, SCP

DEO: Valeri Consultores, SLP

CSS: Asistencia de coordinación de seguridad, SL

banner_parentesi_griera_landscape-191-1
Recommended Posts