GARCIA RIERA amb l’esport adaptatGARCIA RIERA con el deporte adaptadoGARCIA RIERA with adapted sport

padel-adaptat-2

Aquesta temporada GARCIA RIERA serà un dels patrocinadors del Marc Garcia i l’Isaac Mateos, la parella revelació del circuit català de pàdel en cadira de rodes. Aquest impuls permetrà als dos cracs fer el salt i competir a nivell nacional.

El patrocini sorgeix del nostre compromís amb la diversitat i la inclusió en l’esport i, sobretot, de la voluntat d’acompanyar els esportistes en el seu camí cap a la meta, un camí ple de valors compartits amb el món empresarial, com l’esforç, l’entrega i la superació.

Tots els esportistes lluiten per superar-se cada dia i assolir els reptes. Però n’hi ha que lluiten contra alguna cosa més. Lluiten per convertir un “no és possible”, en un “si vull, puc”, transformant les adversitats en fortaleses i demostrant cada dia, que en l’esport, com en l’empresa, no hi ha límits, sinó metes per assolir.

Ànims, parella, en aquesta il·lusionant temporada que teniu per davant!

Esta temporada GARCIA RIERA será uno de los patrocinadores de Marc Garcia e Isaac Mateos, la pareja revelación del circuito catalán de pádel en silla de ruedas. Este impulso permitirá a los dos cracs hacer el salto y competir a nivel nacional.

El patrocinio surge de nuestro compromiso con la diversidad y la inclusión en el deporte y, sobre todo, de la voluntad de acompañar los deportistas en su camino hacia la meta, un camino lleno de valores compartidos con el mundo empresarial, como el esfuerzo, la entrega y la superación.

Todos los deportistas luchan para superarse cada día y lograr los retos. Pero hay que luchan contra algo más. Luchan para convertir un “no es posible”, en un “si quiero, puedo”, transformando las adversidades en fortalezas y demostrando cada día, que en el deporte, como en la empresa, no hay límites, sino metas por lograr.

¡Ánimos, pareja, en esta ilusionante temporada que tenéis por delante!

imagen-de-whatsapp-2023-02-16-a-las-22.30.00
banner_parentesi_griera_landscape-191-1
Recommended Posts