GARCIA RIERA amplia la seva flota de vehicles elèctricsGARCIA RIERA amplía su flota de vehículos eléctricosGARCIA RIERA expands his fleet of electric vehicles

flota-vehicles-gr

GARCIA RIERA continua apostant per la sostenibilitat i incorpora 6 nous vehicles híbrids elèctrics a la seva flota.

Es tracta de 6 unitats del model Toyota Yaris híbrid elèctric, amb etiqueta ECO i auto-recarregables, per la qual cosa no necessiten endoll per carregar la bateria.

Autoforum, SA, concessionari oficial Toyota, ha lliurat aquests 6 cotxes híbrids, amb els que GARCIA RIERA continua complint amb el compromís de reduir l’emissió de gasos d’efecte hivernacle i avançar en la descarbonització de l’empresa.

A GARCIA RIERA creiem amb un nou model de construcció sostenible, seguint com a model de cohesió sostenible els ODS de l’ONU, i anem fent canvis per aconseguir-ho.

GARCIA RIERA continúa apostando por la sostenibilidad e incorpora 6 nuevos vehículos híbridos eléctricos a su flota.

Se trata de 6 unidades del modelo Toyota Yaris híbrido eléctrico, con etiqueta eco ECO y auto-recargables, por lo cual no necesitan enchufe para cargar la batería.

Autoforum, SA, concesionario oficial Toyota, ha entregado estos 6 coches híbridos, con los que GARCIA RIERA continúa cumpliendo con el compromiso de reducir la emisión de gases de efecto invernadero y avanzar en la descarbonización de la empresa.

En GARCIA RIERA creemos con un nuevo modelo de construcción sostenible, siguiendo como modelo de cohesión sostenible los ODS de la ONU, y vamos haciendo cambios para conseguirlo.

flota-vehicles-gr
banner_parentesi_griera_landscape-191-1
Recommended Posts