GARCIA RIERA es mou per l’ELAGARCIA RIERA se mueve por el ELAGARCIA RIERA moves for ALS

sosciathlon_7_2022_lapineda184

GARCIA RIERA col·labora amb la Sosciathlon.

Des del seu inici, i ja és la 7a edició, GARCIA RIERA és empresa col·laboradora de la Sosciathlon, un esdeveniment esportiu 100% solidari que ja és un referent a les nostres comarques.

L’edició de 2022 va tenir lloc aquest passat diumenge, 2 d’octubre, a la Pineda Platja, amb 1.300 inscripcions i més de 25.000 euros recaptats que aniran a les associacions “Ens movem per l’Ela” i “Aguamarina Salou”.

Els participants van escollir entre córrer, caminar, nedar, pedalejar o zumba per practicar amb la família, en un ambient on la solidaritat va tenir com a premi un dia fantàstic.

GARCIA RIERA colabora con la Sosciathlon.

Desde sus inicios, y ya es la 7.ª edición, GARCIA RIERA es empresa colaboradora de la Sosciathlon, un evento deportivo 100% solidario que ya es un referente en nuestras comarcas.

La edición de 2022 tuvo lugar este pasado domingo, 2 de octubre, en la Pineda Playa, con 1.300 inscripciones y más de 25.000 euros recaudados que irán a las asociaciones “Nos movemos por la Ele” y “Aguamarina Salou”.

Los participantes escogieron entre correr, andar, nadar, pedalear o zumba para practicar con la familia, en un ambiente donde la solidaridad tuvo como premio un día fantástico.

banner_parentesi_griera_landscape-191-1
Recommended Posts