GARCIA RIERA col·labora, un any més, amb l’Auditori Josep Carreras GARCIA RIERA colabora, un año más, con el Auditorio Josep Carreras GARCIA RIERA collaborates, one more time, with the Josep Carreras Auditorium

galabenefica-josep-carreras

GARCIA RIERA és un fidel col·laborador de l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca, que aquest dijous ha obert la temporada del 20è aniversari de l’Auditori amb la tradicional gala benèfica per recaptar fons per a la Fundació Carreras contra la leucèmia.

Aquest concert va comptar amb la presència del tenor Josep Carreras, la mezzosoprano Maria Vidal i el pianista Lorenzo Bavaj.

A GARCIA RIERA fem una aposta clara a favor de la cultura perquè ens impliquem amb la societat i, per aquest motiu, contribuïm a millorar el nostre entorn social, econòmic i ambiental.

GARCIA RIERA es un fiel colaborador del Auditorio Josep Carreras de Vila-seca, que este jueves ha abierto la temporada del 20º aniversario del Auditorio con la tradicional gala benéfica para recaudar fondos para la Fundación Carreras contra la leucemia.

Este concierto contó con la presencia del tenor Josep Carreras, la mezzosoprano Maria Vidal y el pianista Lorenzo Bavaj.

En GARCIA RIERA hacemos una apuesta clara a favor de la cultura porque nos implicamos con la sociedad y, por este motivo, contribuimos a mejorar nuestro entorno social, económico y ambiental.

logojosepcarrerasauditori
image_fjc_logo-nou-02
banner_parentesi_griera_landscape-191-1
Recommended Posts