Garcia Riera: Experts en BREEAMGarcia Riera: Expertos en BREEAMGarcia Riera: BREEAM experts

photo-2024-07-08-19-05-41

L’equip tècnic de GARCIA RIERA ha completat amb èxit un curs de BREEAM Associat (Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology), el mètode d’avaluació i certificació de la sostenibilitat a l’edificació tècnicament més avançat i líder a nivell mundial pel nombre de projectes certificats des de la seva creació el 1990, per conèixer les claus d’aquesta metodologia, i així aplicar-la als projectes i obres que s’avaluaran sota aquest estàndard.

Un pas més en el compromís de l’empresa amb la sostenibilitat i la construcció responsable, així com la capacitació contínua del seu equip. Enhorabona a l’equip de GARCIA RIERA per aquesta important capacitació!

El equipo tecnico de GARCIA RIERA ha completado con éxito un curso de BREEAM Asociado (Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology), el método de evaluación y certificación de la sostenibilidad en la edificación técnicamente más avanzado y líder a nivel mundial por el número de proyectos certificados desde su creación en 1990, para conocer las claves de esta metodología, y así aplicarla en los proyectos y obras que se van a evaluar bajo este estándar.

Un paso más en el compromiso de la empresa con la sostenibilidad y la construcción responsable, así como la capacitación continua de su equipo. ¡Felicidades al equipo de GARCIA RIERA por esta importante capacitación!

11695_2063x725_parentesi_g_riera-02
Recommended Posts