GARCIA RIERA incorpora un nou vehicle de transport a la seva flota de logísticaGARCIA RIERA incorpora un nuevo vehículo de transporte a su flota de logísticaGARCIA RIERA incorporates a new transport vehicle to its logistics fleet

imagen-de-whatsapp-2024-07-01-a-las-14.20.47_9391be2c

Continuant amb el nostre compromís amb la sostenibilitat i la cura del medi ambient l’empresa incorpora un camió nou amb les darreres novetats tecnològiques tant en matèria de seguretat com respecte a la generació d’emissions, apte per accedir a les Zones de Baixes Emissions (ZBE), i d’aquesta manera complir amb la normativa vigent.

L’objectiu de la ZBE és reduir la contaminació ambiental, preservar i millorar la qualitat de l’aire i la salut pública. Forma part de les accions per reduir en 15 anys un 30% les emissions de contaminants a l’atmosfera, principalment de diòxid de nitrogen i partícules en suspensió.

Continuando con nuestro compromiso con la sostenibilidad y el cuidado del medio ambiente, la empresa incorpora un camión nuevo con las últimas novedades tecnológicas tanto en materia de seguridad como respecto a la generación de emisiones, apto para acceder a las Zonas de Bajas Emisiones (ZBE), y de esta forma cumplir con la normativa vigente.

El objetivo de la ZBE es reducir la contaminación ambiental, preservar y mejorar la calidad del aire y la salud pública. Forma parte de las acciones para reducir en 15 años un 30% las emisiones de contaminantes en la atmósfera, principalmente de dióxido de nitrógeno y partículas en suspensión.

img20240701120848_w
11695_2063x725_parentesi_g_riera-02
Recommended Posts