GARCIA RIERA participa en la jornada “Diàleg amb l’entorn” de PORT AVENTURA, com a interlocutor del territori per a situar la responsabilitat social com a eix central.GARCIA RIERA participa en la jornada “Diálogo con el entorno” de PORT AVENTURA, como interlocutor del territorio para situar la responsabilidad social como eje central.GARCIA RIERA participates in the “Dialogue with the environment” event at PORT AVENTURA, as an interlocutor for the territory to place social responsibility as the central axis.

gr_portaventuraworld

La jornada, la primera d’aquest tipus impulsada pel parc temàtic, s’ha dut a terme a PortAventura Dreams Village en la qual hi han participat una quinzena d’interlocutors de diversos sectors de la demarcació entre els quals es troba GARCIA RIERA.

Durant el primer “Diàleg amb l’entorn”, els assistents van ser partícips de les actuacions, projectes i estratègies en marxa per part del resort i d’interès per a la comunitat amb la finalitat d’escoltar i contrastar totes aquestes accions. Amb aquesta trobada, PortAventura cerca generar un impacte positiu en l’entorn que l’envolta.

 

Podeu llegir la notícia sencera a Dari de Tarragona.

La jornada, la primera de este tipo impulsada por el parque temático, se ha llevado a cabo en PortAventura Dreams Village en la cual han participado una quincena de interlocutores de varios sectores de la demarcación entre los cuales se encuentra GARCIA RIERA.

Durante el primer “Diálogo con el entorno”, los asistentes fueron partícipes de las actuaciones, proyectos y estrategias en marcha por parte del resort y de interés para la comunidad con el fin de escuchar y contrastar todas estas acciones. Con este encuentro, PortAventura busca generar un impacto positivo en el entorno que lo rodea.

 

Podéis leer la noticia entera a Dari de Tarragona.

banner_parentesi_griera_landscape-191-1
Recommended Posts