GARCIA RIERA patrocina el X campionat de Catalunya benjamí d’hoquei patinsColaboración con el X campeonato de Cataluña benjamín de hockey patinesCollaboration with the 10th Benjamin Roller Hockey Championship of Catalonia

hoqueipatins-garciar-riera

GARCIA RIERA patrocina la celebració del X Campionat de Catalunya benjamí d’hoquei patins

El passat cap de setmana del 17 al 19 de juny, es va celebrar el X Campionat de Catalunya de la categoria benjamí d’hoquei patins que va tenir lloc a l’Espluga de Francolí.

En el campionat, hi van participar els millors dotze equips de la categoria de tot Catalunya repartits en quatre grups. El primer de cada grup passava a la semifinal, i finalment, diumenge es va disputar la final entre l’Hoquei Casal l’Espluga i el Club Patí Congrés, de Barcelona.

Des de GARCIA RIERA volem expressar la nostra gratitud amb la col·laboració de la celebració d’aquest campionat esportiu.

GARCIA RIERA patrocina la celebración del X Campeonato de Cataluña benjamín de hockey patines.

El pasado fin de semana del 17 al 19 de junio, se celebró el X Campeonato de Cataluña de la categoría benjamín de hockey patines que tuvo lugar en l’Espluga de Francolí.

En el campeonato, participaron los mejores doce equipos de la categoría de todo Cataluña repartidos en cuatro grupos. El primero de cada grupo pasaba a la semifinal, y finalmente, el domingo se disputó la final entre el Hoquei Casal l’Espluga y el Club Patí Congrés, de Barcelona.

Desde GARCIA RIERA queremos expresarlos nuestra gratitud con la colaboración de la celebración de este campeonato deportivo.

banner_parentesi_griera_landscape-191-1
Recommended Posts
pavello municipal esports la pineda vila seca garcia riera