METROVACESA adjudica a GARCIA RIERA un nou projecte residencial a TerrassaMETROVACESA adjudica a GARCIA RIERA un nuevo proyecto residencial en TerrassaMETROVACESA awards GARCIA RIERA a new residential project in Terrassa

metrovacesa-terrassa-garcia-riera

GARCIA RIERA segueix la seva expansió en la construcció de projectes residencials a la província de Barcelona

Acomplint amb l’objectiu de fidelització de la relació amb els nostres clients, METROVACESA torna a confiar en GARCIA RIERA la construcció d’un nou conjunt residencial a Terrassa de 47 habitatges distribuïts en dos edificis. Aquest projecte se suma als últims projectes també encarregats per la mateixa promotora a Mollet del Vallès i a Tarragona.

 

Projecte residencial de 47 habitatges a Terrassa

En aquesta ocasió, la promoció disposarà d’habitatges d’1, 2, 3 i 4 dormitoris. Ambdós edificis comparteixen dues plantes soterrànies destinades a aparcament i planta baixa on s’hi disposa un gran local comercial.

 

GARCIA RIERA sigue su expansión en la construcción de proyectos residenciales en la provincia de Barcelona.

Cumpliendo con el objetivo de fidelización de la relación con nuestros clientes, METROVACESA vuelve a confiar en GARCIA RIERA la construcción de un nuevo conjunto residencial en Terrassa de 47 viviendas distribuidas en dos edificios. Este proyecto se suma a los últimos proyectos también encargados por la misma promotora en Mollet del Vallès y en Tarragona.

 

Proyecto residencial de 47 viviendas en Terrassa

En esta ocasión, la promoción dispondrá de viviendas de 1, 2, 3 y 4 dormitorios. Ambos edificios comparten dos plantas soterradas destinadas a aparcamiento y planta baja donde se dispone un gran local comercial.

 

banner_parentesi_griera_landscape-191-1
Recommended Posts