Gran èxit de participació en el torneig Maximum de pàdel organitzat per GARCIA RIERAGran éxito de participación en el torneo Maximum de pádel organizado por GARCIA RIERAGreat success of participation in the Maximum paddle tournament organized by GARCIA RIERA

photo-2023-04-24-09-18-42

Un total de 185 parelles, en cinc categories diferents, han disputat un mínim de tres partits en el torneig organitzat per Maximum Padel i patrocinat per GARCIA RIERA, un èxit absolut de participació. La competició ha tingut lloc en les instal·lacions del Club de Tennis Tarragona del 15 al 23 d’abril

Volem felicitar a tots els participants i en especial a les parelles guanyadores, que ahir al vespre van rebre els seus premis de mans de Xavier Garcia i Jordi Escuté, Director General i Director de l’Àrea Industrial de GARCIA RIERA respectivament.

Un total de 185 parejas, en cinco categorías diferentes, han disputado un mínimo de tres partidos en el torneo organizado por Maximum Padel y patrocinado por GARCIA RIERA, un éxito absoluto de participación. La competición ha tenido lugar en las instalaciones del Club de Tenis Tarragona del 15 al 23 de abril.

Queremos felicitar a todos los participantes y en especial a las parejas ganadoras, que ayer recibieron sus premios de las manos de Xavier Garcia i Jordi Escuté, Director General y Director del Área Industrial de GARCIA RIERA respectivamente.

banner_parentesi_griera_landscape-191-1
Recommended Posts