Hudson, un projecte residencial singularHudson, un proyecto residencial singularHudson, a unique residential project

gr_hudson_2w

Des de fa escassos dos mesos GARCIA RIERA està treballant en aquest projecte residencial concebut per BINARQ i promogut per KRONOS HOMES a Sant Pere de Ribes.

Un disseny únic que, a través d’un paisatgisme cuidat, s’articula mitjançant una sèrie d’espais on gaudir de la vida en comunitat, entre els quals destaquen una gran piscina comunitària amb solàrium i una zona infantil de jocs.

El conjunt residencial de 230 habitatges persegueix les prestacions més altes en sostenibilitat, amb una qualificació BREEAM de Molt Bo i una qualificació energètica A. S’implementen estratègies avançades per minimitzar la demanda energètica, com una envolupant amb aïllament exterior continu i sistemes de façana SATE. Els habitatges, dissenyats amb doble orientació, promouen la ventilació creuada i utilitzen filtres tèrmics en balcons per a una eficiència energètica òptima, consolidant el nostre lideratge en construcció i sostenible i eficient.

Desde hace escasos dos meses GARCIA RIERA está trabajando en este proyecto residencial concebido por BINARQ y promovido por KRONOS HOMES en Sant Pere de Ribes.

Un diseño único que, a través de un cuidado paisajismo, se articula mediante una serie de espacios en los que disfrutar de la vida en comunidad, entre los que destacan una gran piscina comunitaria con solárium y una zona infantil de juegos.

El conjunto residencial de 230 viviendas persigue las más altas prestaciones en sostenibilidad, con una calificación BREEAM de Muy Bueno y una calificación energética A. Se implementan estrategias avanzadas para minimizar la demanda energética, como una envolvente con aislamiento exterior continuo y sistemas de fachada SATE. Las viviendas, diseñadas con doble orientación, promueven la ventilación cruzada y emplean filtros térmicos en balcones para una eficiencia energética óptima, consolidando nuestro liderazgo en construcción sostenible y eficiente.

11695_2063x725_parentesi_g_riera-02
Recommended Posts