Inicien les obres del nou projecte residencial de 37 habitatges unifamiliars a Montornès del VallèsInician las obras del nuevo proyecto residencial de 37 viviendas unifamiliares en Montornès del VallèsWork begins on the new residential project of 37 single-family homes in Montornès del Vallès

proyecto residencial metrovacesa montornes del valles garcia riera

El passat mes de març es va posar en marxa el projecte residencial Momentum Village a Montornès del Vallès, encarregat pel promotor Metrovacesa.

Aquest projecte residencial comptarà amb un total de 37 habitatges unifamiliars en filera distribuïts en 5 blocs amb dos garatges mancomunats.

Els habitatges unifamiliars d’entre 3 i 5 dormitoris estaran distribuïts en 3 altures i comptaran amb un jardí interior privat a la planta baixa.

L’estructura dels habitatges ja estava implantada, a causa de la interrupció del projecte, i ara Garcia Riera agafa el testimoni per finalitzar el projecte.

La duració del projecte té una durada estimada de 16 mesos.

El pasado mas de marzo se puso en marcha el proyecto residencial Momentum Village a Montornès del Vallès, encargado por la promotora Metrovacesa.

Este proyecto residencial contará con un total de 37 viviendas unifamiliares en hilera distribuidos en 5 bloques con dos garajes mancomunados.

Las viviendas unifamiliares de entre 3 y 5 dormitorios estarán distribuidos en 3 alturas y contarán con un jardín interior privado a la planta baja.

La estructura de las viviendas ya estaba implantada, a causa de la interrupción del proyecto, y ahora Garcia Riera coge el testigo para finalizar el proyecto.

La duración del proyecto tiene una duración estimada de 16 meses.

Recommended Posts
garcia riera curs muntador linies de vida