La promotora PREMIER adjudica a GARCIA RIERA el projecte de construcció de 32 habitatges a l’Hospitalet de LlobregatLa promotora PREMIER adjudica a GARCIA RIERA el proyecto de construcción de 32 viviendas en l’Hospitalet de LlobregatThe developer PREMIER awards to GARCIA RIERA the construction project of 32 homes in L’Hospitalet de Llobregat

premier hospitalet llobregat garcia riera

La promotora PREMIER incorpora a GARCIA RIERA en el seu ventall de col·laboradors, adjudicant les obres per la construcció de la seva promoció de 32 habitatges a l’Hospitalet de Llobregat.

PREMIER és una promotora amb origen francès, compta amb més de 40 anys d’experiència i més de 80.000 habitatges construïts a França, Alemanya i Espanya. L’excel·lència i la qualitat són els dos factors que marquen els seus projectes, i també als seus col·laboradors, per aconseguir els resultats esperats.

El projecte residencial compta amb 32 habitatges orientats al sud, i s’ha dissenyat per a aconseguir l’eficiència energètica A en emissions amb tots els avantatges econòmics i ambientals. Així doncs, tots els habitatges estan dotats tant de calefacció com d’aire condicionat mitjançant energia aerotèrmia, i també s’han escollit materials de primera qualitat que garanteixin el bon aïllament en l’habitatge.

Molt orgullosos de poder seguir ampliant el nostre dossier d’obres residencials de la mà d’aquesta important promotora d’origen francès.

La promotora PREMIER incorpora a GARCIA RIERA en su abanico de colaboradores, adjudicando las obras por la construcción de su promoción de 32 viviendas en l’Hospitalet de Llobregat.

PREMIER es una promotora con origen francés, cuenta con más de 40 años de experiencia y más de 80.000 viviendas construidas a Francia, Alemania y España. La excelencia y la calidad son los dos factores que marcan sus proyectos, y también a sus colaboradores, para conseguir los resultados esperados.

El proyecto residencial cuenta con 32 viviendas orientadas en el sur, y se ha diseñado para conseguir la eficiencia energética A en emisiones con todas las ventajas económicas y ambientales. Así pues, todas las viviendas están dotados tanto de calefacción como de aire acondicionado mediante energía aerotermia, y también se han escogido materiales de primera calidad que garanticen el buen aislamiento en la vivienda.

Muy orgullosos de poder seguir ampliando nuestro dosier de obras residenciales de la mano de esta importante promotora de origen francés.

Recommended Posts
institut pallaresos garcia riera