Marc Garcia ja és el número 1 del rànquing catalàMarc Garcia ya es el número 1 del ranking catalánMarc Garcia is already number 1 in the Catalan ranking

photo-2023-06-29-17-45-38

Al final, l’esforç, la dedicació i el treball dur dona els seus fruits i en Marc Garcia, jugador de pàdel en cadira de rodes, patrocinat per GARCIA RIERA, s’ha enfilat fins a la primera posició del rànquing català.

Enhorabona, Marc i a seguir en aquesta línia!!!!

L’esport i l’empresa han desenvolupat estrets vincles que els confereixen valors similars: esperit de superació, resiliència, orientació a fites, estratègia… valors tots ells que conflueixen tant en el Marc com en la nostra cultura empresarial.

Al final, el esfuerzo, la dedicación y el trabajo duro dan sus frutos y Marc Garcia, jugador de pádel en silla de ruedas, patrocinado por GARCIA RIERA, ha alcanzado la primera posición en el ranking catalán.

Enhorabuena, Marc y a seguir en esta línea!!!!

El deporte y la empresa han desarrollado estrechos vínculos que los confieren valores similares: espíritu de superación, resiliencia, orientación a hitos, estrategia… valores todos ellos que confluyen tanto con Marc como en nuestra cultura empresarial.

banner_parentesi_griera_landscape-191-1
Recommended Posts