GR: 10 nous vehicles híbrids elèctrics GR: 10 nuevos vehículos híbridos eléctricosGR: 10 new electric hybrid vehicles

gryarisw

GARCIA RIERA ha donat un pas més en el seu compromís amb l’eficiència energètica i la reducció de l’impacte ambiental en adquirir 10 nous vehicles híbrids elèctrics, autorrecarregables i amb etiqueta ECO, del model Toyota Yaris Cross, que destaca com un dels vehicles amb menys emissions de CO₂ per quilòmetre recorregut, complint amb els estàndards de la nova normativa WLTP, la qual és molt més estricta..

Aquest conjunt de vehicles forma part de l’estratègia de Garcia Riera per promoure la mobilitat sostenible i aplicar polítiques de mitigació i lluita contra el canvi climàtic. L’ampliació de la seva flota amb vehicles híbrids elèctrics demostra el compromís de l’empresa amb la protecció del medi ambient i el seu lideratge en l’adopció de tecnologies més netes i eficients.

#garciariera #sostenibilitat #mediambient #equip

GARCIA RIERA ha dado un paso más en su compromiso con la eficiencia energética y la reducción del impacto ambiental al adquirir 10 nuevos vehículos híbridos eléctricos, auto recargables y con hashtag ECO, del modelo Toyota Yaris Cross, que destaca como uno de los vehículos con menos emisiones de CO₂ por kilómetro recorrido, cumpliendo con los estándares de la nueva normativa WLTP, la cual es mucho más estricta..

Este conjunto de vehículos forma parte de la estrategia de Garcia Riera para promover la movilidad sostenible y aplicar políticas de mitigación y lucha contra el cambio climático. La ampliación de su flota con vehículos híbridos eléctricos demuestra el compromiso de la empresa con la protección del medio ambiente y su liderazgo en la adopción de tecnologías más limpias y eficientes.

#garciariera #seguridad #mediambient #equipo

banner_parentesi_griera_landscape-191-1
Recommended Posts