GARCIA RIERA s’incorpora a ImpulsCatSud GARCIA RIERA se incorpora a ImpulsCatSud GARCIA RIERA joins ImpulsCatSud

logo_impulscatsud-1

GARCIA RIERA és una de les cinc noves incorporacions a ImpulsCatSud

La constructora GARCIA RIERA s’ha incorporat com a soci protector d’ImpulsCatSud, i amb APPORTT, BiofreshTech, el Col·legi Oficial de Metges de Tarragona i la Cambra de Comerç de Tortosa, són les cinc darreres incorporacions a l’associació.

Impuls CatSud, Regió del Coneixement és una associació empresarial privada, independent i sense ànim de lucre que neix per impulsar la Regió del Coneixement al CatSud mitjançant el desenvolupament d’accions i activitats per integrar projectes, empreses i persones al territori.

Els seus objectius principals són el retenir, crear i potenciar el talent, la innovació, i la internacionalització en tots els àmbits, treballant els eixos estratègics de: Energia i Canvi Climàtic, Indústria 4.0 i digitalització i Equilibri Territorial i Social.

Llegeix la notícia a impulscatsud.cat

GARCIA RIERA es una de las cinco nuevas incorporaciones a ImpulsCatSud

La constructora GARCIA RIERA se ha incorporado como socio protector de ImpulsCatSud, y junto con APPORTT, BiofreshTech, el Col·legi Oficial de Metges de Tarragona y la Cambra de Comerç de Tortosa, son las cinco últimas incorporaciones a la asociación.

Impuls CatSud, Regió del Coneixement es una asociación empresarial privada, independiente y sin ánimo de lucro que nace para impulsar la Región del Conocimiento en el CatSud mediante el desarrollo de acciones y actividades para integrar proyectos, empresas y personas en el territorio.

Sus objetivos principales son el retener, crear y potenciar el talento, la innovación y la internacionalización en todos los ámbitos, trabajando los ejes estratégicos de: Energía y Cambio Climático, Industria 4.0 y digitalización y Equilibrio Territorial y Social.

#*garciariera #sostenibilidad #talento #innovacion

Lee la noticia en impulscatsud.cat

banner_parentesi_griera_landscape-191-1
Recommended Posts