SOSCIATHLON 2023: Orgull d’equip solidariSOSCIATHLON 2023: Orgullo de equipo solidarioSOSCIATHLON 2023: Solidarity team pride

gr-sosciathlon2023-001

Resposta massiva de l’equip de GARCIA RIERA a la participació en les curses solidàries organitzades per l’entitat SOSCIATHLON, que promou la sensibilització i els valors socials, gaudint d’un dia esportiu en família.

Amb més de 70 companys participant, vàrem contribuir una recaptació rècord de 1.500 inscripcions i 27.550  € recaptats que es destinaran, a parts iguals, a l’Hospital Sant Joan de Déu i a la Fundació La Nineta dels Ulls.

 

Més informació a sosciathlon.org.

Respuesta masiva del equipo de GARCIA RIERA en la participación a las carreras solidarias organizadas por la entidad SOSCIATHLON, que promueve la sensibilización y los valores sociales, disfrutando de un día deportivo en familia.

Con más de 70 compañeros participando, contribuimos una recaudación récord de 1.500 inscripciones y 27.550  € recaudados que se destinarán, a partes iguales, al Hospital Sant Joan de Déu y a la Fundación La Nineta dels Ulls.

 

Más información en sosciathlon.org.

banner_parentesi_griera_landscape-191-1
Recommended Posts