Col·laboració amb el Ball de Diables de Vila-seca i els nous tabals tradicionals del Ball de Diables Infantil Colaboración con el Baile de Diablos de Vila-seca y los nuevos tabals tradicionales del Baile de Diablos Infantil

A Garcia Riera ens sentim implicats amb la nostra societat i ens agrada contribuir de forma activa a millorar l’entorn social, cultural, econòmic i ambiental per tal d’ajudar a ampliar la seva situació competitiva i el seu valor afegit. Som part del nostre entorn i ens hi sentim vinculats.

En l’àmbit de la cultura popular tenim el plaer de col·laborar de forma activa amb el Ball de Diables de Vila-seca, entitat de la qual en som patrocinadors des de l’any 2018. D’aquesta forma, aportem any rere any el nostre gra de sorra a l’enriquiment cultural del nostre entorn més proper: Vila-seca.

En un any 2020 ple de dificultats i entrebancs per al món empresarial, però també per a la cultura; conjuntament amb altres patrocinadors, Garcia Riera ha fet possible la incorporació dels nous tabals tradicionals del Ball de Diables Infantil. Esperem que puguin lluir el més aviat possible!

En Garcia Riera nos sentimos implicados con nuestra sociedad y nos gusta contribuir de forma activa a mejorar el entorno social, cultural, económico y ambiental para ayudar a ampliar su situación competitiva y su valor añadido. Somos parte de nuestro entorno y nos sentimos vinculados.

En el ámbito de la cultura popular tenemos el placer de colaborar de forma activa con el Baile de Diablos de Vila-seca, entidad de la cual somos patrocinadores desde el año 2018. De esta forma, aportamos año tras año nuestro grano de arena al enriquecimiento cultural de nuestro entorno más próximo: Vila-seca.

En un año 2020 pleno de dificultades y trabas para el mundo empresarial, pero también para la cultura; conjuntamente con otros patrocinadores, Garcia Riera ha hecho posible la incorporación de los nuevos tabals tradicionales del Baile de Diablos Infantil. ¡Esperamos que puedan lucir el más bien posible!

Recommended Posts
Garcia Riera gestio residus construccio i demoliciopremis AEST Pere Martell