Gerència de Garcia Riera participa en l’entrega de l’edició XI Premis AEST a l’Institut Pere MartellGerencia de Garcia Riera participa en la entrega de la edición XI Premios AEST en el Instituto Pere Martell

premis IES pere martell

Gerència de Garcia Riera participa activament amb les associacions empresarials del sector i han entregat un premi als millors alumnes

Seguint totes les mesures de seguretat, l’Institut Pere Martell va acollir l’edició XI Premis AEST. En aquesta edició, els guanyadors van ser Jairo Abad del CFGM de Manteniment Electromecànic i Daniel José Salcedo del CFGS de Mecatrònica Industrial.

Els guardons, atorgats per l’Associació d’Empreses de Serveis de Tarragona, són un reconeixement als millors expedients acadèmics i professionals a l’alumnat de CFGS Mecatrònica Industrial o CFGM Manteniment electromecànic.

L’acte va ser inaugurat pel Director de l’Institut Pere Martell, Àngel L. Miguel i també hi van assistir el Sr. Javier Almandoz, president de l’AEST i Director de Grupo Masa, Xavier Garcia, vicepresident i tresorer de l’AEST i gerent de Garcia Riera, i Miguel Angel Rodríguez, expresident de l’AEST.

 

 

Imatge cedida per l’AEST

Gerencia de Garcia Riera participa activamente con las asociaciones empresariales del sector y han entregado un premio a los mejores alumnos

 

Siguiendo todas las medidas de seguridad, el Instituto Pere Martell acogió la edición XI Premios AEST. En esta edición, los ganadores fueron Jairo Abad del CFGM de Mantenimiento Electromecánico y Daniel José Salcedo del CFGS de Mecatrónica Industrial.

Los galardones, otorgados por la Asociación de Empresas de Servicios de Tarragona, son un reconocimiento a los mejores expedientes académicos y profesionales al alumnado de CFGS Mecatrónica Industrial o CFGM Mantenimiento electromecánico.

El acto fue inaugurado por el Director del Instituto Pere Martell, Àngel L. Miguel y también asistieron el Sr. Javier Almandoz, presidente del AEST y Director de Grupo Masa, Xavier Garcia, vicepresidente y tesorero del AEST y gerente de Garcia Riera, y Miguel Angel Rodríguez, expresidente del AEST.

Imagen cedida por la AEST

Recommended Posts
Diables de Vila-seca Garcia RieraGarcia Riera instalacio canonada aigua AITASA