CULMIA confia a GARCIA RIERA una promoció de 46 habitatgesCULMIA confía a GARCIA RIERA una promoción de 46 viviendasCULMIA commissions GARCIA RIERA to promote 46 homes

GARCIA RIERA CULMIA MOLLET

Una de les promotores líders del sector de la construcció, CULMIA, ha confiat a GARCIA RIERA el seu nou projecte de construcció d’habitatges a Mollet del Vallès.

Les obres de construcció del projecte residencial va donar el tret de sortida a finals del mes de març.

La promoció de 46 habitatges es reparteix en dos edificis de 28 habitatges cadascun, amb una planta soterrània que els comunica. Més informació del projecte residencial a la web de CULMIA.

CULMIA és una de les promotores líders en el sector residencial de primer nivell en els segments build to sell, build to rent i habitatge assequible. En l’última dècada, ha lliurat ,és de 5.000 habitatges amb 95 promocions.

Aquesta nova contractació avala la trajectòria de GARCIA RIERA en l’àmbit de l’edificació residencial i dona continuïtat al procés d’expansió per la zona de Barcelona i els seus voltants. Podeu veure altres projectes d’habitatges realitzats recentment aquí.

Una de las promotoras líderes del sector de la construcción, CULMIA, ha confiado a GARCIA RIERA su nuevo proyecto de construcción de viviendas en Mollet del Vallès.

Las obras de construcción del proyecto residencial dio el pistoletazo de salida a finales del mes de marzo.

La promoción de 46 viviendas se reparte en dos edificios de 28 viviendas cada uno, con una planta soterrània que los comunica. Más información del proyecto residencial a la web de CULMIA.

CULMIA es una de las promotoras líderes en el sector residencial de primer nivel en los segmentos build tono sell, build tono levadura y vivienda asequible. En la última década, ha librado ,es de 5.000 viviendas con 95 promociones.

Esta nueva contratación avala la trayectoria de GARCIA RIERA en el ámbito de la edificación residencial y da continuidad al proceso de expansión por la zona de Barcelona y sus alrededores. Podéis ver otros proyectos de viviendas realizadas recientemente aquí.

Recommended Posts