Finalitza el projecte de l’Hotel Cap Roig Nature a l’AmpollaFinaliza el proyecto del Hotel Cap Roig Nature en l’AmpollaThe project of the Hotel Cap Roig Nature in l’Ampolla ends

Garcia Riera Hotel Cap Roig Nature

El projecte de construcció de dos parcs infantils a l’hotel Cap Roig Nature finalitza en temps rècord.

L’hotel està situat en una cala idíl·lica de la localitat de l’Ampolla, província de Tarragona, on es pot gaudir de les vistes al mar, i, on els més petits de la casa, podran deixar lliure la seva imaginació i aventurar-se en un món de fantasia gràcies a la construcció dels dos parcs infantils a l’exterior de l’hotel.

El projecte encarregat per l’hotel Cap Roig Nature, s’ha realitzat en temps rècord gràcies a l’important desplegament de recursos per part de Garcia Riera.

Ara l’hotel compta amb dos parcs infantils en el seu exterior, un de sec i l’altra d’aigua.

 

Construïm Sostenibilitat, present en els projectes de construcció de GARCIA RIERA

Seguint la línia de construcció sostenible de Garcia Riera, s’ha utilitzat 700 m³ d’àrid reciclat per a la construcció de les plataformes dels nous parcs infantils.

 

A continuació, podeu veure el resultat final del projecte.

El proyecto de construcción de dos parques infantiles en el hotel Cap Roig Nature finaliza en tiempo récord.

El hotel está situado en una cala idílica de la localidad de l’Ampolla, provincia de Tarragona, donde se puede disfrutar de las vistas en el mar, y, donde los más pequeños de la casa, podrán dejar libre su imaginación y aventurarse en un mundo de fantasía gracias a la construcción de los dos parques infantiles al exterior del hotel.

El proyecto encargado por el hotel Cap Roig Nature, se ha realizado en tiempo récord gracias al importante despliegue de recursos por parte de Garcia Riera.

Ahora el hotel cuenta con dos parques infantiles en su exterior, uno de seco y la otra de agua.

Construimos Sostenibilidad, presente en los proyectos de construcción de GARCIA RIERA

Siguiendo la línea de construcción sostenible de Garcia Riera, se ha utilizado 700 m³ de árido reciclado para la construcción de las plataformas de los nuevos parques infantiles.

 

A continuación, podéis ver el resultado final del proyecto.

Recommended Posts
GARCIA RIERA - EUROSALOU