Finalitza el projecte residencial de Torre dels Vents a TarragonaFinaliza el proyecto residencial de Torre dels Vents a TarragonaThe residencial project of Torre dels Vents in Tarragona ends

garcia riera torre dels vents metrovacesa

El mes d’agost va finalitzar la promoció Torre dels Vents, encarregada per la promotora Metrovacesa, a Tarragona.

El complex residencial, format per 38 habitatges, ja està preparat per a rebre els propietaris. Està situat al costat del Parc del Francolí i està dotada d’una singular piscina a la coberta de l’edifici amb unes fantàstiques vistes de l’entorn que la fan exclusiva en aquesta zona.

Els 38 habitatges disposen de 2 a 4 habitacions, des dels 67 metres quadrats, amb un interior ample, modern i càlid.

L’edifici conté plaques solars en la coberta per aconseguir energia verda per a les 38 llars.

Des de GARCIA RIERA estem molt orgullosos del resultat aconseguit del projecte sol·licitat, i d’haver deixat plenament satisfet al nostre client; un dels objectius principals de la companyia.

El mes de agosto finalizó la promoción Torre dels Vents, encargada por la promotora Metrovacesa, a Tarragona.

El complejo residencial, formado por 38 viviendas, ya está preparado para recibir los propietarios. Está situado junto al Parque del Francolí y está dotada de una singular piscina a la cubierta del edificio con unas fantásticas vistas del entorno que la hacen exclusiva en esta zona.

Las 38 viviendas disponen de 2 a 4 habitaciones, desde los 67 metros cuadrados, con un interior ancho, moderno y cálido.

El edificio contiene placas solares en la cubierta para conseguir energía verde para los 38 hogares.

Desde GARCIA RIERA estamos muy orgullosos del resultado conseguido del proyecto solicitado, y de haber dejado plenamente satisfecho a nuestro cliente; uno de los objetivos principales de la compañía.

Recommended Posts