Finalitzen les obres de l’edifici plurifamiliar al centre de ReusFinalizan las obras del edificio plurifamiliar en el centro de Reus

Garcia Riera edifici Pibimar Reus habitatges

L’edifici compta amb acabats d’alta qualitat i gestió per domòtica de totes les instal·lacions per millorar l’eficiència energètica

El projecte consisteix en la construcció d’un edifici plurifamiliar entre mitgeres al centre de Reus, amb gestió mitjançant domòtica de totes les instal·lacions dels habitatges i optimització de l’eficiència energètica.

L’edifici està compost per:

  • Planta baixa: dividida per zones comunes, pàrquing i local comercial.
  • Primera planta: oficines
  • Segona i tercera planta: destinat a 2 habitatges.

La façana està acabada amb un revestiment d’obra vista de color vermellós combinat amb tancaments d’alumini i acabats en RAL 7016 Grafit i baranes de vidre.

La part interior presenta acabats de qualitat superior com fusteria interior lacada, armaris amb portes lacades i interiors personalitzats, ceràmica i sanitaris de primera qualitat.

Totes les instal·lacions com la il·luminació, calefacció, aire condicionat i energia solar està controlat per domòtica, amb l’objectiu de millorar l’eficiència energètica i així reduir el consum, podent garantir una climatització òptima en tot moment.

El edificio cuenta con acabados de alta calidad y gestión por domótica de todas las instalaciones para mejorar la eficiencia energética

El proyecto consiste en la construcción de un edificio plurifamiliar entre medianeras en el centro de Reus, con gestión mediante domótica de todas las instalaciones de las viviendas y optimización de la eficiencia energética.

El edificio está compuesto por:

  • Planta baja: dividida por zonas comunes, parking y local comercial.
  • Primera planta: oficinas
  • Segunda y tercera planta: destinado a 2 viviendas.

La fachada está acabada con un revestimiento de obra vista de color rojizo combinado con cierres de aluminio y acabados en RAL 7016 Grafito y barandillas de vidrio.

La parte interior presenta acabados de calidad superior como carpintería interior lacada, armarios con puertas lacadas e interiores personalizados, cerámica y sanitarios de primera calidad.

Todas las instalaciones como la iluminación, calefacción, aire acondicionado y energía solar está controlado por domótica, con el objetivo de mejorar la eficiencia energética y así reducir el consumo, pudiendo garantizar una climatización óptima en todo momento.

Recommended Posts
centreatencio primaria roquetes sant pere de ribes - reforma garcia rieraAitasa garcia riera canonada aigua