GARCIA RIERA al costat del sector turístic de la Costa DauradaGARCIA RIERA junto al sector turístico de la Costa DauradaGARCIA RIERA next to the tourist sector of the Costa Daurada

nit-estrelles-costa-daurada-garcia-riera-2

La primera edició de la Nit de les Estrelles, un esdeveniment lúdic-social patrocinada per GARCIA RIERA.

 

Després d’un parell d’anys difícils, GARCIA RIERA ha volgut estar al costat d’un sector amb qui manté una estreta relació patrocinant la Nit de les Estrelles, un esdeveniment lúdic-social on hi han assistit els principals empresaris i representants de moltes empreses del sector turístic de la demarcació de Tarragona.

Durant la vetllada, l’Associació Benèfica Turística Costa Daurada va recaptar diners per a la Fundación Noelia, una entitat que té la finalitat de recaptar fons per a la investigació de la Distròfia Muscular per dèficit de col·lagen VI, una malaltia degenerativa muscularment, que es diagnostica en la infància i sense cura avui dia.

 

La Nit de les Estrelles

La primera edició de l’esdeveniment organitzat per la FEHT (Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme), es va celebrar al Moll de Costa de Tarragona, i va reunir gairebé 300 empresaris i professionals del sector.

Durant l’esdeveniment empresarial, tant la FEHT com les associacions que en formen part van entregar onze premis a persones, entitats o empreses que gràcies a la seva dedicació i esforç, han col·laborat per impulsar el sector turístic de la demarcació de Tarragona.

La presidenta de la FEHT, Berta Cabré, va recalcar la dificultat en què s’ha trobat el gremi durant aquests dos anys, així com agrair “l’esforç, la resiliència, la valentia i el compromís de tots els empresaris i empresàries turístics de casa nostra, i també de tots els professionals que hi treballen”.

 

 

La primera edición de la Nit de les Estrelles, un acontecimiento lúdico-social patrocinada por GARCIA RIERA.

Después de un par de años difíciles, GARCIA RIERA ha querido estar junto a un sector con quien mantiene una estrecha relación patrocinando la “Nit de les Estrelles” (La Noche de las Estrellas), un acontecimiento lúdico-social donde han asistido los principales empresarios y representantes de muchas empresas del sector turístico de la demarcación de Tarragona.

Durante la velada, la Asociación Benéfica Turística Costa Dorada recaudó dinero para la Fundación Noelia, una entidad que tiene la finalidad de recaudar fondo para la investigación de la Distrofia Muscular por déficit de colágeno VI, una enfermedad degenerativa muscularmente, que se diagnostica en la infancia y sin cura hoy en día.

 

“La Nit de les Estrelles”

La primera edición del acontecimiento organizado por la FEHT (Federación Empresarial de Hostelería y Turismo), se celebró en el Moll de Costa de Tarragona, y reunió casi 300 empresarios y profesionales del sector.

Durante el acontecimiento empresarial, tanto la FEHT como las asociaciones que forman parte entregaron once premios a personas, entidades o empresas que, gracias a su dedicación y esfuerzo, han colaborado para impulsar el sector turístico de la demarcación de Tarragona.

La presidenta de la FEHT, Berta Cabré, recalcó la dificultad en que se ha encontrado el gremio durante estos dos años, así como agradecer “el esfuerzo, la resiliencia, la valentía y el compromiso de todos los empresarios y empresarias turísticos de casa nuestra, y también de todos los profesionales que trabajan”.

Recommended Posts
GARCIA RIERA CULMIA MOLLET