Garcia Riera construeix la Hispània de ReusGarcia Riera construye la Hispania de ReusGarcia Riera builds the Hispània of Reus

image008

La transformació urbana de l’anomenada Àrea Hispània de Reus avança a bon ritme amb l’execució del sota rasant que projecta tres plantes d’aparcament públic. En superfície, l’espai acollirà un edifici de 60 habitatges de protecció oficial amb equipaments a planta baixa i una plaça pública.

El projecte, treballat amb criteris de sostenibilitat i qualitat ambiental, és tot un repte per l’equip de GARCIA RIERA, liderat per Glòria Bellmunt i amb Edgar Márquez, Igone i Gustavo Fuentes a peu d’obra.

La transformación urbana de la llamada Área Hispania de Reus avanza a buen ritmo con la ejecución del bajo rasante que proyecta tres plantas de aparcamiento público. En superficie, el espacio albergará un edificio de 60 viviendas de protección oficial con equipamientos en planta baja y una plaza pública.

El proyecto, trabajado con criterios de sostenibilidad y calidad ambiental, es todo un reto para el equipo de GARCIA RIERA, liderado por Glòria Bellmunt y con Edgar Márquez, Igone y Gustavo Fuentes a pie de obra.

banner_parentesi_griera_landscape-191-1
Recommended Posts