Garcia Riera dona 3 tones al Banc dels AlimentsGarcia Riera da 3 toneladas en el Banco de los Alimentos

garcia riera dona 3 tones aliments banc aliments ajuntament vila-seca

L’empresa constructora GARCIA RIERA ha fet avui dimarts una donació de 3 tones d’aliments, als responsables de l’Ajuntament de Vila-seca, per abastir al banc d’aliments que gestionen des de la corporació municipal.

Amb aquestes accions, donem resposta a la crida feta pels bancs dels aliments, ajudant a pal·liar, en la mesura del possible, les demandes de les persones més necessitades.

I és que un dels compromisos de GARCIA RIERA és retornar a la societat part del que rebem d’ella: Ho fem mitjançant la pràctica activa de la nostra política de Responsabilitat Social Corporativa, que atén el component social i ètic a través de diferents línies d’actuació sostenibles que reforcen la nostra aposta pel creixement compartit.

La empresa constructora GARCIA RIERA ha hecho hoy martes una donación de 3 toneladas de alimentos, a los responsables del Ayuntamiento de Vila-seca, para abarcar al banco de alimentos que gestionan desde la corporación municipal.

Con estas acciones, damos respuesta al llamamiento hecho por el Banco de los Alimentos, ayudando a paliar, en lo posible, las demandas de las personas más necesitadas.

Y es que uno de los compromisos de GARCIA RIERA es devolver a la sociedad parte del que recibimos de ella: Lo hacemos mediante la práctica activa de nuestra política de Responsabilidad Social Corporativa, que atiende el componente social y ético a través de diferentes líneas de actuación sostenibles que refuerzan nuestra apuesta por el crecimiento compartido.

Recommended Posts
Garcia Riera formacion plataforma elevadoracentreatencio primaria roquetes sant pere de ribes - reforma garcia riera