GARCIA RIERA inicia les obres de la Nova Alcoholera a ManresaGARCIA RIERA inicia las obras de la ‘Nova Alcoholera’ en ManresaGARCIA RIERA starts the works of the ‘Nova Alcoholera’ in Manresa

novaalcoholeramanresa

GARCIA RIERA torna a rebre la confiança de METROVACESA i comença la construcció d’una important i emblemàtica promoció d’habitatges al centre de Manresa. La Nova Alcoholera està formada per 2 edificis de 98 habitatges de 2, 3 i 4 dormitoris. Compta amb una planta soterrània destinada a aparcament i plantes baixes amb accés als habitatges i a locals comercials.

L’interior de la promoció és ampli amb un estil modern i avantguardista, dissenyat per l’estudi d’arquitectura Farrés-Frias. El complex estarà integrat amb l’antiga xemeneia de la fàbrica de licors, un BCIL (bé cultural d’interès local) ubicat al centre de Manresa.

GARCIA RIERA vuelve a recibir la confianza de METROVACESA y empieza la construcción de una importante y emblemática promoción de viviendas en el centro de Manresa. La Nova Alcoholera está formada por 2 edificios de 98 viviendas de 2, 3 y 4 dormitorios. Cuenta con una planta soterrània destinada a aparcamiento y plantas bajas con acceso a las viviendas y a locales comerciales.

El interior de la promoción es amplio con un estilo moderno y vanguardista, diseñado por el estudio de arquitectura Farrés-Frias. El complejo estará integrado con la antigua chimenea de la fábrica de licores, un BCIL (bien cultural de interés local) ubicado en el centro de Manresa.

banner_parentesi_griera_landscape-191-1
Recommended Posts